Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 23 oktober 2012

Kerststal


Jozef en Maria reisden i.v.m. een volkstelling van Nazareth naar Bethlehem. Na de lange reis vonden ze in een stal een slaapplaats. Die nacht werd hun kindje geboren. Ze wikkelden het kindeke in doeken en legden hem in een kribbe.

De Kerststal is 40x18x20 cm (lxbxh) groot. 


Erratum:
Op het patroondeel voor de ‘rechterkant dak’ staat 2 x donkerbruin melee. Dit moet zijn 2 x donkerbeige melee.  
In de werkbeschrijving van de 'Hooizolder' staat de zin: Rijg de delen rondom aan elkaar. Dit moet zijn: Rijg de delen van H naar H' aan elkaar. Festonneer de delen van H via J en J' naar H' aan elkaar.
- In de werkbeschrijving van de 'trog-buitenkant' staat de zin: 'Festonneer de aslan onder de bodem'. Deze hele zin moet worden genegeerd.
Mijn excuses.
 
 'Kerststal' combineert goed met 'Naar Bethlehem', 'Op het veld', 'Drie koningen en drie dromedarissen',    'Kerststaldieren: liggende en staande os, liggende dromedaris, haan en kippen': 'Kerststal' is een ontwerp van Gera (Septemberspring)

Geen opmerkingen: