Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 23 oktober 2012

KerststaldierenTwee ossen en een haan met wat rondscharrelende kippen, waren getuige van de geboorte van het kindeke Jezus. Een dromedaris heeft een plekje gevonden in het warme stro. De dieren maken de kerststal compleet.

Zolang de voorraad ervan strekt zitten de rode en lila kralen bij het patroonblad.
De staande os is ± 9 cm hoog.


Erratum
Op het patroondeel voor de staart van de dromedaris staat 1 x osjesbruin. Dit moet zijn 1 x kameelbruin.  Mijn excuses.

De liggende os:De staande os:


De liggende dromedaris:


Haan en kippen:


'Kerststaldieren: liggende en staande os, liggende dromedaris, haan en kippen' combineert goed met 'Kerststal':

'Kerststaldieren' is een ontwerp van Gera (Septemberspring)

Geen opmerkingen: