Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 15 november 2012

Winterstapel

Trots zit het meisje bovenop één van haar sneeuwpoppen. Ze glundert: wat zijn ze mooi geworden. Er ligt al een grote stapel sneeuwballen klaar voor de volgende sneeuwpop, of nòg liever: een sneeuwballen gevecht! Ze zwaait met haar ijsster en roept naar iedereen die het maar horen wil: ‘Sneeuwballen te koop! Sneeuwballen te koop’!


Winterstapel is een combinatie van platte en 3D figuren. De sneeuwpoppen worden wel opgevuld maar blijven plat. Het geheel is opgebouwd rond een houten standaard.
‘Winterstapel’ is (inclusief de ijsster) ± 44 cm hoog.

Winterstapel is ontworpen door Gera (Septemberspring)
5 opmerkingen:

Gonny zei

Dat ziet er weer prachtig uit.

Groetjes, Gonny

marieller zei

mooi Gera...ga je nu een jaartje stapelen ipv slingeren, leuk!! viltgroetjes Marielle

J@nnie zei

Het is weer een prachtig ontwerp.

Groetjes Jannie

brigitte zei

Wat een leuk ontwerpje weer.
Super gemaakt.
Groetjes Brigitte

Gera zei

Hoi Gonny, dankjewel!!

Hoi Mariëlle, dankjewel!! Wie weet :-))

Hoi Jannie, dankjewel!!

Hoi Brigitte, dankjewel!!

Groetjes, Gera