Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 22 december 2012

Babyslingers


Gemaakt door Irma
Irma heeft drie kinderen, elk kind kondigde aan zwanger te zijn, en beide slingers werden gebruikt!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk om zo mede te delen dat je in verwachting ben ( als ik het zo goed begrijp ? ) ! Tis altijd heel mooi om zoiets mede te kunnen delen ... wonder !
Groetjes, Karina

Gera zei

Hoi Karina,

Dan heb ik het niet duidelijk beschreven :-).
Irma had de slinger in het blauw en in het roze gemaakt. Ze heeft drie kinderen. Alle drie kinderen kregen kinderen. En er is in ieder geval van elk 1 geboren: jongen en meisje. Zowel de roze als de blauwe slinger kon worden opgehangen :-).

Liefs, Gera

Anoniem zei

Oh helemaal verkeerd begrepen Gera ! Wat een lief gebaar van Oma ... mijn moeder heeft voor onze kinderen mooie merklappen geborduurd ook zo prachtig !
Groetjes, Karina

Gera zei

Hoi Karina,
Oh, wat mooi dat je moeder merklappen heeft geborduurd voor jullie kinderen!
Mijn moeder heeft voor ons ook een merklap geborduurd. Mijn zus en broer hebben dezelfde merklap als ik heb. We hebben alleen allemaal een andere kleur.

Groetjes, Gera