Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 24 januari 2013

'Septemberspring letters'

Af en toe komt er een mailtje met de vraag of ik ook van alle letters die bij de Septemberspring-slingers worden gebruikt een patroon heb, omdat iemand de letters voor een ander idee wil gebruiken.
Ik heb daarom een pdf met de letters en cijfers gemaakt. Nadat ik de afgelopen weken hier wat foto's mocht laten zien waarbij de 'Septemberspring-letters' worden gebruikt, lijkt het me wel handig om de file hier neer te zetten :-)

De file is hier te downloaden: Septemberspring letters

Geen opmerkingen: