Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 26 januari 2013

Winterstapel


Gemaakt door Lianne v.d. W.

Lianne schreef: 'Wat een super leuk patroon was de winterstapel. Ik heb er met veel plezier aangewerkt en hoop dat hij een mooi plekje krijgt bij mijn vriendin in de klas, het is namelijk een verjaardagscadeautje'.
P.s. Let ook even op de leuke details die Lianne heeft toegevoegd! De kooltjes zijn vervangen door knoopjes. En al die gebreide mutsen! Prachtig!


Geen opmerkingen: