Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 5 maart 2013

K(r)oningsdag-slingerDe K(r)oningsdag-slinger is een 2-in-1 slinger: door na de troonswisseling de ‘R’ te verwijderen wordt de Kroningsdag-slinger een Koningsdag-slinger!
Daarnaast is het een slinger met heel veel mogelijkheden: hang één of meerdere figuren tussen de letters (maak verschillende figuren of herhaal een bepaalde figuur (of figuren één of meerdere keren).Er zijn eenvoudig en snel te maken figuren, maar ook figuren die bewerkelijker zijn en waarbij ervaring wenselijk is.Er zijn zo mogelijkheden in overvloed om de slinger een persoonlijk tintje te geven.Fijne K(r)oningsdag!
Tip: maak extra tompoucen en leg ze op een schaal. Geef een ridderorde aan iemand die het verdient.
De oranje rocailles, de zilverkleurige rocailles, de goudkleurig rocailles en het metaaldraad zit, zolang de voorraad ervan strekt, bij het patroonblad.
Tip: De gewenste figuren kunnen in de gewenste volgorde aan de slinger worden geregen. Laat (om de tekst 'K(r)oningsdag' duidelijk leesbaar te maken) de slinger met een letter beginnen.
K(r)oningsdag is een ontwerp van Gera (Septemberspring)

De Nederlandse vlag met wimpel:
 De oranjesoes:

Kind met ballon:
 Kroon - Koning - Koningin - kroon:
P.s. In Nederland wordt een nieuwe Koning niet gekroond maar ingehuldigd daarom heeft de Koning geen kroon op gekregen.

Een ridderorde en kind met vlag:

Tompouce:
De 3 tulpen symboliseren de 3 prinsesjes. De grootste tulp staat voor het oudste prinsesje, die na de troonswisseling kroonprinses is. Die tulp krijgt daarom een kroon:
De vrijmarktspullen (met een stapel boeken, en ook een hoed mocht natuurlijk niet ontbreken, en een knuffelbeer) - glaasje oranjebitter - een muntstuk met Koningin Beatrix (na de troonswisseling: Prinses Beatrix):

Een 'Appeltje van oranje'  met een kroontje:
Een vaandel met de Nederlandse leeuw - Zaklopen als symbool voor alle spelletjes:

Geen opmerkingen: