Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 25 april 2013

Gemaakt door Lia (Atelier Mooi! Kreatief)
Na het zien van de K(r)oningsdag-slinger werd het nichtje van Lia zo enthousiast dat ze Lia vroeg een Holland-slinger voor haar te maken: voor de Hollandse weken in haar delicatessenwinkel in Nijverdal. De tulpen, de vlag en de letters komen van Septemberspring. Het grachtenpandje van Atelier Pippilotta en de koe, het stukje kaas en de molen heeft Lia zelf ontworpen!Geen opmerkingen: