Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 7 april 2013

Naamslinger

Gemaakt door Cynthia t.H.
Cynthia mailde: "Hierbij stuur ik je de babyslinger die ik gemaakt heb voor de geboorte van de dochter van een oud-collega van mij die 18 februari 2013 geboren is.
De kleuren komen overeen met die van de babykamer; appeltjesgroen met wit/crème ;)  en sprookjesvilt in deze kleuren (dat was een hele zoektocht!)
De Letters heb ik van jou gebruikt.
De eend en schoentjes komen van het patronenboek van atelier vrolijke vilt vriendjes Magazine nr. 9 Baby.
De kralenketting heb ik op een hobbybeurs gekocht en vond ik zonde om kapot te knippen, vandaar dat ik alles met zelfgehaakte touwtjes eraan heb gehangen.
De slinger was een groot succes en werd heel erg gewaardeerd, zeker omdat hij zelf gemaakt is en krijgt een mooi plekje in de babykamer!"

Geen opmerkingen: