Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 3 mei 2013

K(r)oningsdag-slinger liesbeth m

Gemaakt door Liesbeth M. 
Liesbeth mailde: "Ik moest stevig doorwerken maar eindelijk is mijn slinger klaar. Ik wilder er toch een paar dagen langer van genieten dan alleen op 30 april.
Zoals je ziet heb ik niet alles gemakt. Ik heb het patroon ook nog iets vergroot. De munt heb ik met het hoofd van Willem-Alexander voorop gedaan en de rommelmarkt spullen had mijn zoon zo op elkaar gelegd en dat vond ik eigenlijk wel leuk en heb het aan elkaar vastgenaaid.
Ook heb ik kraaltjes op de draad geregen zo blijven de figuurtjes uit elkaar hangen. 
Wederom een geslaagd ontwerp van jou Gera".


Geen opmerkingen: