Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 1 mei 2013

K(r)oningsdag-slinger
Gemaakt door Chantal B.
Op mijn reactie dat Chantal mooie heldere foto's had gemaakt, kreeg ik dit antwoord: "Zal ik je wat leuks vertellen over het maken van de foto's....We hebben de woonkamerdeur eruit gehaald en mee naar buiten genomen. Horizontaal neergelegd en de slinger erop gehangen....Het kost een beetje meer tijd en werk maar dan heb je ook wat;-). Het is ook zo'n lange slinger...."

Misschien een tip voor iemand?! :-))

Geen opmerkingen: