Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 12 juni 2013

Huiskabouter

Een verhuiskabouter wordt een huiskabouter zodra het nieuwe huis een thuis is geworden.
Deze huiskabouter heb ik een aantal jaren geleden gemaakt voor de houswarming van mijn zwager en schoonzusje. De kabouter zit met een envelopje op een pak koffie: een bijdrage voor een koffieapparaat :-).

Gemaakt door Gera (Septemberspring)


1 opmerking:

Gonny zei

Wat is ie leuk.

Groetjes, Gonny