Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 29 augustus 2013

De Pieterpad wandelaarster

Deze wandelaarster is gemaakt door Dieneke N.

Dieneke heeft de wandelaarster gemaakt voor de 60e verjaardag van een vriendin en de 60e verjaardag vriendin's man, hun 35 jarig huwelijk en het 25 jarig wonen op het huidige adres. De jubilaris heeft bijna het hele Pieterpad gelopen. Dat is terug te zien op de ANWB paddestoel. Op de andere zijden van de paddenstoel staan hun namen, leeftijden, en een hartje met 35 jaar!
Het bedeltje op de jas is de poes.
Geen opmerkingen: