Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 31 oktober 2013

Pompoenkoets XXXXXL

De mega Pompoenkoets van Chantal B. (200% x het origineel) is bijna klaar!
En ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!
Geweldig om de verschillende onderdelen nog los te zien. Kijk eens naar die wielen! En de kroon! Als je dat dan naast her origineel ziet liggen,ha,ha. Fantastisch! Hier staat de koets al op de wielen.

Maar je kunt niet zien hoe groot ie is… Nog even wachten op vergelijkings materiaal. Dat krijgen we te zien wanneer het helemaal klaar is. Ik kan niet wachten :-)).
Ondanks dat Chantal er mee aan het werk is, en ze het dus steeds weer in handen heeft, 'schrok' ze toen de koets op de wielen stond :-)): hij is groot!!

De eerste reiziger:

Geen opmerkingen: