Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 29 november 2013

Adventskalender in wording

Gemaakt door Astrid v.d.B.

Astrid geeft sommige ornamenten nog iets extra's mee: kraaltjes en draadjes!

De boom krijgt nog een kleurtje, maar de nerf blijft zichtbaar. Als het lukt komen er aan de boom nog kleine horizontale plankjes die er ook af kunnen. Als er dan minder ornamenten nodig zijn dan kunnen die plankjes er aan en dan kan daar een waxinelichtje o.i.d. op staan.

Geen opmerkingen: