Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 5 december 2013

Adventskalender


Gemaakt door Ida v.D.
Ida heeft de Adventskalender samen gemaakt met 4 vrijwilligers en 7 dames en 1 heer van een woonzorgcentrum!
De figuren zijn op de ornamenten gelijmd in plaats van genaaid.
Geweldig vind ik dit samenwerkingsproject!
Iedereen deed wat hij/zij kon bijdragen.
Twee heren hebben de taak op zich genomen om nu dagelijks een ornament om te draaien. Door andere bewoners wordt er over de adventskalender gepraat: 'Daar heeft Ida voor gezorgd en op de maandagmiddagen hebben ze het met elkaar gemaakt en nu gaan meneer G. en meneer P. de cijfertjes omkeren, het werkt net zo als bij een echte kalender'!

Neem vooral even een kijkje op de blog van Ida. Op dit blogje en een aantal daaraan vooraf gaande blogjes lees je het hele maakproces en zie je nog veel meer foto's. Ik heb ervan genoten!


2 opmerkingen:

idaviltcreatief zei

Helemaal leuk! En de kalender gaat volgens schema, het komt allemaal goed! Bedankt voor dit mooie patroon Gera, toppie!!!

Gera zei

Hoi Ida,

Prachtig dat het goed gaat met het bijhouden van de kalender door de heren!
Dankjewel voor je lieve reactie!

Liefs, Gera