Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 19 december 2013

Adventskalender

Een juf van groep 1-2 heeft de Adventskalender gemaakt en meegenomen naar school. De kinderen vinden het fantastisch om elke dag een ornament om te draaien.

3 opmerkingen:

Knutselpret zei

zeker leuk voor school.
Gera ik ga er ook mee aan de slag ben helemaal verliefd nu Ida hem ook heeft gemaakt zie ineens ook zoveel mogelijkheden leuk !!!!

Gera zei

Hoi Albèrtje,

Mooi hè?!
Wat leuk dat je ook de Adventskalender gaat maken! Het is best een grote klus, maar doordat het allemaal verschillende ornamenten zijn heb je elke keer wel iets 'af'. Veel plezier met het maken!

Liefs, Gera

Anoniem zei

Superleuk!