Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 6 december 2013

Roodborstje (sleutelhanger/koelkastmagneet/ornament)

Dankjewel voor alle lieve reacties. Dankjewel voor het kopen van een Septemberspring patroonblad. Dankjewel voor je foto('s) van jouw Septemberspring-creaties. Dankjewel voor alle likes. Dankjewel voor de leuke contacten!
We zijn er blij mee!

Ons dankjewel komt in de vorm van het gratis te downloaden patroon 'Roodborstje' (sleutelhanger-koelkastmagneet-ornament).
De vlammend rode borst van het roodborstje herinnert ons aan warmte. Uitstralende warmte. Warmte om elkaar te geven.
En zoals de duif symbool staat voor vrede, staat het roodborstje symbool voor hoop, hoop op een mooie toekomst.

We wensen je warme, witte kerstdagen en een mooi 2014.

Goodgoan, Henri en Gera


Het patroon is HIER gratis te downlaoden!
Het formaat van de roodborstje sleutelhanger en koelkastmagneet in verhouding tot een 2 euro munt: 
2 opmerkingen:

Atelier Nanaya zei

Heel leuk, ik heb er gisteren al 2 gemaakt!

Gera zei

Hoi Nanaya,

Wat leuk dat je er al 2 hebt gemaakt!

Groetjes, Gera