Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 27 januari 2014

Adventskalender aan aanpasbare boom

Gemaakt door Astrid.

Astrid heeft een geweldige, aanpasbare boom bedacht voor het ophangen van de ornamenten. In de jaren dat er minder dan 29 ornamenten aan de boom hoeven te worden gehangen kunnen er plankjes aan de boom worden bevestigd waarop waxinelichtjes kunnen worden gezet! Geweldig idee!
2 opmerkingen:

Knutselpret zei

heel erg mooi koop je zo'n houten boom kant en klaar of zelf aan de klus ??

Gera zei

Hoi Albèrtje,
Dat wordt zelf klussen!

groetjes, Gera