Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 11 februari 2014

Bananenweetje-1

Volgens het patroonblad van 'Fruit-1: bananen, appel, mandarijnen, peer en kersen' worden er 3 bananen gemaakt (2 dezelfde bananen en 1 iets anders gevormde banaan). Deze 3 bananen kunnen worden afgewerkt als losse bananen of als tros.
Het uiteinde van de stelen zit vast aan een kam. Bij losse bananen krijgt elke banaan, aan het steeluiteinde, een eigen stukje van de kam:

Bij de tros bananen zitten de 3 bananen vast aan één kam:


Natuurlijk staat op het patroonblad zowel de kam voor een tros als voor losse bananen beschreven.

Geen opmerkingen: