Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 6 februari 2014

Boer wat zeg je van mijn kippen?


Zoals elke dag heeft de haan het hoogste punt uitgekozen om zijn kippen toe te kraaien dat het ochtendgloren al over het land strijkt.
De ene kip doezelt, op de rand van de kruiwagen, nog wat na, terwijl de andere kip al van stok is gekomen en wat kippenvoer pikt. Een landelijk tafereel.
Zolang de voorraad ervan strekt zit er wat kippenvoer bij het patroonblad.

Ontworpen door Gera (Septemberspring)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Gera,

Wat een trotse haan, hij is al meteen mijn favoriet!!!!
Ik vind je fruit ook geweldig goed gelukt, maar ja zo'n macho......gewoon onweerstaanbaar.

Groetjes,
Yolanda

Gera zei

Hoi Yolanda,

Dankjewel voor je leuke compliment!
Het is echt wel een trotse haan hè?!

groetjes, Gera

mariska drost zei

Hallo,

Kun je een patroonblad sturen?

vr. gr.
Mariska

Gera zei

Hoi Mariska,

Het patroon is bij verschillende winkels te koop. Kijk voor een adres hier: http://www.septemberspring.nl/adressen_en_links.html

Groetjes, Gera