Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 9 april 2014

Boerderijkatten


Door het stalraam strooit de avondzon haar stralen naar binnen. Boven het stro dansen stof en muggen in het binnenvallende licht. De boerderijkatten genieten van de warmte èn van de melk die ze net hebben gekregen. De boer kijkt, voordat hij de stal verlaat, nog één keer om, en geniet van het tafereel. Zijn klompen en riek staan bij de melkbus. Klaar om morgen weer aan de slag te gaan.

Zolang de voorraad ervan strekt zit het benodigde wateroplosbare vlies en het vlastouw bij het patroonblad. De melkbus is ongeveer 8,5 cm hoog.

'Boerderijkatten' is ontworpen door Gera (Septemberspring)
3 opmerkingen:

Caroline zei

Ze zijn erg leuk. Prachtig ontwerp weer.
Groet, Caroline

Anoniem zei

Wat een prachtig ontwerp heb je weer gemaakt. Ik hoor de poezen weer met elkaar miauwen. En ze hebben het vast over dat de melk zo lekker is.
Groetjes Monique

Gera zei

Hoi Caroline en Monique,

Dankjewel voor jullie lieve complimenten!

Groetjes, Gera