Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 2 september 2014

Vuurtje

Gemaakt door Hanneke v.T.

Om het vuurtje nòg echter te laten lijken heeft Hanneke er als volgt een nep-waxine-lichtje in verwerkt.
"Ik heb van sprookjesvilt een 'bakje' gemaakt waarin het lichtje past met daaromheen takjes vast gemaakt. Bovenop het ichtje zit een cirkel van sprookjesvilt met in het midden een gaatje waar dan het 'vlammetje' doorheen komt. Kampvuurtje erop en klaar!"
Geen opmerkingen: