Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 30 oktober 2014

Vier lichtjes


Ontworpen door Septemberspring

Je kunt het patroon 'Vier lichtjes' HIER gratis downloaden

De dansende vlammetjes van het warme kaarslicht stralen.
Licht geeft hoop en het strooit warmte en liefde over de wereld.
De 'Vier lichtjes' staan symbool voor licht, hoop, warmte en liefde.

Er zijn veel mogelijkheden voor het toepassen van 'Vier lichtjes'.
Ze zijn mooi als Advent-lichtjes, ze passen samen met 'Amaryllis' in een bloemstuk, ze kunnen troost bieden, ze kunnen (met een aangepast jaartal) worden gecombineerd met het (eveneens gratis Septemberspring patroon) 'Oud en nieuw', ze zijn geschikt als verjaardagen- of andere feestdagen-lichtjes, enz.. Maak de lichtjes in elke gewenste kleur. De cijfer-labels zijn aan elke gelegenheid aan te passen omdat alle cijfers op het patroonblad te vinden zijn.
Maak de lichtjes voor jezelf of geef de lichtjes cadeau: geef licht, hoop, warmte en liefde.

2 opmerkingen:

J@nnie zei

Dank je wel voor dit leuke patroon.
Groetjes Jannie

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Bedankt voor het mooie patroon, de amaryllis is prachtig !
Groet Thea