Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 1 oktober 2014

Welterusten Niels, welterusten


Na weer een vermoeiende dag, tijdens hun reis over Zweden, vindt Niels warmte en troost onder de beschermende vleugels van Maarten de tamme gans.
Welterusten Niels, welterusten' mompelt Maarten nog. Maar Niels is al vertrokken naar dromenland. Morgen wachten weer nieuwe avonturen!

Welterusten Niels, welterusten is ontworpen ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van Niels Holgersson en is alleen verkrijgbaar bij Niels Holgersson

Bekijk ook het filmpje!


Geen opmerkingen: