Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 12 januari 2015

muisjes


Gemaakt door Kim

Een klasgenootje vaan Kim's dochter ging verhuizen en dat wilden ze niet zomaar voorbij laten gaan, maar er ook geen zwaar beladen iets van maken. Wanneer kinderen 6 worden krijgen ze van juf een kaboutertje. De regenboog komt in veel dingen terug op school. Kim heeft een houten doosje gekocht om het kaboutertje in te stoppen, en het doosje versierd met muisjes in de kleur van de regenboog.
De muisjes zijn een vergrote versie van de muisjes van de babyslinger!

Geen opmerkingen: