Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 4 februari 2015

Schapen en lammetjes (Hoera, het is weer lammertijd!)


Hoera, het is feest op de boerderij, het is weer lammertijd! Overal zie je schapen met pasgeboren lammetjes. Al binnen een uur nadag ze geboren zijn gaan de lammetjes staan en snuffelen ze aan hun moeder: even kennis maken met elkaar. Ze drinken de biest die mama schaap ze geeft. De staartjes tollen vol enthousiasme in het rond. Ook de lammetjes zijn blij dat het lente is.

De patroondelen staan in klein èn groot formaat op het patroonblad waardoor er kleine of grote schapen en lammetjes gemaakt kunnen worden. De kleine schapen en lammetjes combineren goed met 'Schapenboet'. De grote met 'Spelen met mama-schaap'.
De aangegeven hoeveelheid vilt en pijpenragers is voldoende voor het maken van de grote dieren. Voor kleine dieren is er voldoende voor het maken van een kleine kudde.

De schofthoogte van de kleine schapen is ongeveer 4,5 cm en van de grote schapen ongeveer 8,5 cm.


De twee schapen:
Als kudde:


De kleine en grote schapen en lammeren:Klein en groot schaap:

'Schapen en lammetjes' gecombineerd met 'Spelen met mama-schaap':Er zijn drie filmpjes van 'Schapen en lammetjes'

Klik HIER voor de film van 'Schapen en lammetjes' en klik HIER voor de film van de grote 'Schapen en lammetjes' gecombineerd met 'Spelen met mama-schaap'. En HIER vind je de film van de kleine 'Schapen en lammetjes' gecombineerd met Schapenboet.

1 opmerking:

Thea zei

Ik ben al even op zoek naar een patroon van een schaap. Dit is ook wel een leuke.
Ik ga eens even uitzoeken of ik het ergens kan bestellen.

Groetjes Thea♥