Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 27 februari 2015

Voor de vinder!

De Gelukssleutelhanger is gemaakt door Cora v.d. W
Cora heeft de Gelukssleutelhanger gemaakt en met een kaartje eraan waarop staat het het een cadeautje is voor de eerlijke vinder op een zichtbare plek neergelegd.
Wil je zoiets ook doen?: Leg het pakje dan bv. in de wachtruimte van een ziekenhuis, de bibliotheek, cafe, boodschappenkar, enz.
Het geeft jezelf plezier en je schenkt een ander een speciale dag!
Deze foto's kreeg ik via de FB pagina; Geef een beetje liefde door

p.s. het patroon van de Gelukssleutelhanger is gratis te downloaden

Geen opmerkingen: