Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 8 maart 2015

Gratis patroon: 'Eén ei is geen ei...'

Door de foto die ik gisteren liet zien zag ik ineens weer het kartonnen 'ei met kuikentje' voor me dat ik als kind mocht maken. Dit idee voor 'ei met kuikentje' is dus al oud. Ik vond de herinnering zo leuk dat ik het idee nieuw leven heb ingeblazen met een vilten exemplaar.
Natuurlijk blijft het ook leuk om (met kinderen) 'Eén eis is geen ei…' van karton te maken! Vergroot eventueel het patroon met een kopieerapparaat. kinderen die handig zijn met een schaar knippen alles uit. Maar prikken met een prik-pen gaat ook goed! Kleur de ogen en snavel van de kuikens met viltstift. Versier de eieren en/of geef de kuikens wiebeloogjes! Lijm bij een kartonnen 'Eén ei is geen ei…' de delen op elkaar met lijm die geschikt is voor karton.

Kijk eens hoe nieuwsgierig de kuikens kijken! De kuikens zitten nog in het ei, hun oogjes hebben ze nog maar net geopend. Maar nu al zijn ze benieuwd naar elkaar, jou en de rest van de wereld. Het zal niet lang meer duren voordat ze uit hun veilige cocon breken. De breuklijnen zijn al zichtbaar!
Maak dit stel en maak er meer, want één is is geen ei…

Vrolijk Pasen!


Het patroon is HIER gratis te downloaden.

Goodgoan, Gera

Geen opmerkingen: