Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 8 september 2015

Gebreid nostalgisch ondergoed voor Poppie


In haar mooie onderbroekje staat Poppie te twijfelen. Oh, welk hemdje zal ze vandaag eens aantrekken? Ze vindt het maar moeilijk om te kiezen. Het hemdje met de knoopjes is zo lekker stoer, maar het overslaghemdje is zo feestelijk. Ze weet al wat ze doet, vandaag is het een mooie dag. Vanochtend wil ze stoer zijn, vanmiddag viert ze feest!

Op dit patroon staat de breibeschrijving voor een broekje, een hemdje met schouderbandjes en een overslaghemdje. Het hemdje met schouderbandje is eenvoudig om te breien. Het overslaghemdje vraagt net iets meer ervaring en kan mèt of zonder gehaakt eenvoudig picotrandje worden gemaakt.Geen opmerkingen: