Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 8 september 2015

Poppie


Dag mijn lieve Poppie, ik hou van jou, jij hoort bij mij!
Wanneer ik daaraan denk, ben ik zomaar blij.
Blij om wat we samen delen wanneer we samen spelen.
Ik borstel soms je haar en trek je je mooiste kleertjes aan.
Ook vertel ik je verhaaltjes, verhaaltjes over wat ik heb gedaan.
En als ik dan goed naar je luister,
hoor ik een zacht gefluister: 'Ik hou van jou, jij hoort bij mij'

Poppie is ongeveer 29 cm lang.
Op het patroonblad staat naast de werkbeschrijving voor 'Poppie', ook de beschrijving voor het jurkje, een onderbroekje en de schoentjes.

Hieronder zijn 3 aanvullende werkbeschrijvingen gratis te downloaden.
- Download HIER de fotobijlage voor het naaien van het jurkje.
- Download HIER de werkbeschrijving waarin verschillende manieren en materialen voor het maken van de haren worden beschreven.
- Door het haar aan te passen kan van Poppie zowel een meisje als een jongetje worden gemaakt. Poppie is een lief popje zonder details als oren, een neus, een navel en billen. Download HIER een aanvullende werkbeschrijving voor als je meer details wilt toevoegen (oren, neus, navel, billen en zelfs voor het expliciet maken van een jongetje). De details zijn alleen maar 'extra' en absoluut niet noodzakelijk!


Geen opmerkingen: