Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 27 oktober 2015

Gebreide truitjes en slofjes voor Poppie


Poppie is blij! Blij met haar nieuwe trui met kabeltjes. Ze mocht zelf kiezen welke trui ze het allerliefst wilde hebben. En dat was best moeilijk. Want de trui met banen vindt ze nèt zo mooi. Fijn dat de nieuwe trui korte mouwen heeft want de zon schijnt. Maar wie weet krijgt ze als het straks winter is nog een trui met banen en lange mouwen! Wanneer ze daaraan denkt kan ze wel huppelen!

Brei de trui met kabeltjes of met vertical banen over het voorpand. Geef de trui lange of korte mouwen. Brei de slofjes met een kabeltje of tricotsteek over de wreef.
Download op Septemberspring (in de tekst onder 'Gebreide truitjes en slofjes voor Poppie': 'Breitips'. Hierin staat informatie over bv. afkanten, meerderen e.d.

'Gebreide truitjes en slofjes' combineert goed met 'Tuinbroek voor Poppie'

Geen opmerkingen: