Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 27 oktober 2015

Gebreide tuinbroek voor Poppie

Kijk, daar gaat Poppie! 
Vandaag heeft ze haar lief-stoere tuinbroek 'met streepjes' aan. Ze vindt deze broek fijn want hij is lekker wijd waardoor ze hem gemakkelijk zelf aan- en uit kan trekken. Ze heeft nòg zo'n tuinbroek, maar dan zonder streepjes, in een andere kleur en met kortere pijpjes. Die broek lijkt wijder, omdat ie met een ander steekje gebreid is. Poppie vindt ze allebei even mooi.

Variatietips:
Tip-1: Brei ook een tuinbroek met kortere pijpjes.
Tip-2: brie i.p.v. het 'streepjes' patroon de broek in tricotsteek. De broek oogt dan nog een beetje wijder (door de tricotsteek kruipt het breiwerk minder in elkaar dan zoals bij de streepjes). De broek kan ook dan met lange of kortere pijpjes worden gebreid. Aanwijzingen daarvoor staan op het patroonblad.
Download op Septemberspring (in de teks onder 'Tuinbroek voor Poppie': 'Breitips'. Hierin staat informatie over bv. afkanten, meerderen e.d.


'Tuinbroek voor Poppie' combineert goed met 'Gebreide truitjes en slofjes voor Poppie'!

Geen opmerkingen: