Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 11 oktober 2015

Nostalgisch ondergoed

Het nostalgische ondergoed is gebreid door Rieke. Ze heeft het gemaakt voor het 30 cm popje dat ze gemaakt heeft op een cursus bij Ineke Gray. Omdat dit popje wat anders is qua vorm dan Poppie heeft ze het patroon van het broekje een heel klein beetje aangepast. Door het achterpand 1 cm langer te breien en het voorpand een heel klein beetje uit te rekken bij het aan elkaar naaien van de zijnaden past het onderbroekje ook dit popje. Het hemdje is gewoon volgens het patroon gebreid.
Geen opmerkingen: