Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 17 november 2015

Kerststerlichtjes


Lichtjes met kerststerren verspreiden licht en liefde. Licht en liefde in de donkerste tijd van het jaar.
Volgens een Mexicaanse legende wilde een jongetje bloemen cadeau geven maar had hij geen geld om ze te kopen. Hij plukte daarom wat onkruid langs de kant van de weg. Hij zag de schoonheid ervan.
Daarna gebeurde er een wonder. In de kerstnacht veranderde het onkruid van kleur en vorm: de kerstster was geboren.
In het hart van de in ster-vorm gerangschikte schutbladeren bloeide de kerstster met kleine bloempjes. Sindsdien staat de kerstster symbool voor een geschenk in liefde gegeven.2 opmerkingen:

Marian Solleveld zei

Wat een mooie lichtjes weer en wat leuk om te lezen waar de kerstster vandaan komt. Zo leer je nog eens wat!
Dank je wel weer voor dit mooie patroon :)
xxx

Gera zei

Dankjewel Marian!