Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 2 februari 2016

Gebreid ajour jurkje en sokjes voor Poppie


Poppie is blij! Blij met haar mooie nieuwe jurk! De jurk zit zo lekker, en hij voelt zo zacht. Ze kan de jurk gemakkelijk aan- en uittrekken, want er zit een sluiting op haar rug. Ze droomt ervan om deze jurk in alle kleuren van de regenboog te krijgen. Haar lievelings ajour jurk.

Het jurkje en de sokjes zijn gebreid met Catania Fine. Goede alternatieven hiervoor zijn: Cotone Fine, Amy (van Zeeman), Jawoll (van Lang Yarns) en Ciboulette (van Bergère de France).'Gebreid ajour jurkje en sokjes voor Poppie' combineert goed met 'Gebreid ajour vestje voor Poppie':
Geen opmerkingen: