Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 2 februari 2016

Lichtje met sneeuwklokjes


Sneeuwklokjes rond een lichtje.
Het is midden in de winter, de wereld is bedekt onder een betoverend laagje sneeuw. Hier en daar strekken tere sneeuwklokjes zich uit richting het winterlicht. Fier staan ze rechtop. Ondanks de kou blijven ze dapper groeien en langzaam buigen de kopjes, gekoesterd door het bleke zonlicht. Met hun witte klokjes en het frisse groen beloven ze dat de lente er aan komt. Sneeuwklokjes brengen hoop. Sneeuwklokjes rond een lichtje.

Er zijn sneeuwklokjes in 5 verschillende stadia: van net boven de grond (= sneeuwklokje-1) tot sneeuwklokjes in volle bloei (= sneeuwklokje-5)
Ter variatie kan een 'Lichtje met bosjes sneeuwklokjes' worden gemaakt. Sneeuwklokjes worden daarbij in 3 bosjes rond het lichtje gerangschikt. Voor de bosjes worden de sneeuwklokjes-3, -4 en -5 gemaakt. Download hiervoor op de website een aanvullende werkbeschrijving.
Het is ook leuk om een bosje sneeuwklokjes-3, -4 en -5 op een vaasje te zetten:
Geen opmerkingen: