Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 4 april 2016

Magnolia

 Gemaakt door Marja A.

Marja schreef: "Wat een mooi ontwerp…en heerlijk om te maken…veel knipwerk en al lijkt het lastig…je ziet ik kon niet meer stoppen!!!
2 x de Magnolia tak. Één in de tint als op het patroon en één lichter roze…. erg mooi.
Heerlijk om te doen….en makkelijker te maken dan te fotograferen …pff.. op een kattenkrabpaal, met handdoek, en dan te weinig licht, niet mooi met flinks, maar zonder ook niet goed… Dit geeft nog het beste weer wat ik wil laten zien…."Geen opmerkingen: