Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 7 mei 2016

Septemberspringlichtje (GRATIS patroon)

Het is feest! Wij (Henri en Gera) zijn 12,5 jaar getrouwd!
Dat vieren we!
Dat vieren we met een cadeautje! Een cadeautje van ons voor jou: Het 'Septemberspringlichtje'!

Rozen, hortensia en lieveheersbeestjes liepen als een rode draad door onze trouwdag. Om de liefde, het licht en het leven te vieren zitten rozen, hortensia en lieveheersbeestjes samen op het Septemberspringlichtje.
Het lichtje zou ook 'Huwelijklichtje' of 'Jubileumlichtje' genoemd kunnen worden, maar het lichtje heeft de naam 'Septemberspringlichtje' gekregen. Na moeilijke jaren na een auto-ongeluk vonden wij elkaar. Het werd lente in september: 'Septemberspring'!
Het Septemberspringlichtje, een lichtje vol liefde.


Klik HIER om het patroon GRATIS te downloaden.
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Van hare gefeliciteerd met dit feest !!
En wat leuk dat je ons op deze manier laat meegenieten van weer een mooi en maakbaar ontwerp voor vele gelegenheden !!!
Bedankt,
Marja A

Gera zei

Hoi Marja,
Dankjewel!!
Graag gedaan, veel plezier met het patroon! Wie weet zie ik nog eens een creatie van je voorbij komen :-)

Liefs, Gera