Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 31 augustus 2016

Pyjama en nachthemd voor Poppie


Poppie is net in bad geweest. Helemaal rozig is ze ervan. Nu heeft ze haar mooie zachte pyjama aan. Na het verhaaltje voor het slapen gaan doet ze haar ogen toe. Ze droomt al bijna over de dag van morgen. Wie weet mag ze dan wel haar nieuwe nachthemd aan.

'Pyjama en nachthemd voor Poppie' is een ontwerp van Septemberspring


'Pyjama en nachthemd voor Poppie' combineert goed met 'Gebreide trappelzak voor Poppie':
Geen opmerkingen: