Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 25 oktober 2016

Hang de slingers op!


'Geluksbrenger is één van de vele koosnaampjes voor het lieveheersbeestje. Twee geluksbrengers hangen samen de slingers op, want het is een dag met een gouden rand. Een dag om feest te vieren. Een dag om te versieren. Hang de slingers op!

'Hang de slingers op!' is ontworpen ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van Septemberspring. 
Met de geluksbrengers, het klavertje vier en de slinger zijn tafereeltjes mogelijk.
Vanzelfsprekend kan elke gewenste naam op de slingers worden geborduurd.
Wateroplosbaar vlies (voor het borduren van ongeveer 45 vlaggetjes) zit zolang de voorraad ervan strekt bij het patroonblad. 

Variaties: Details:Geen opmerkingen: