Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 29 november 2016

Gebreide wanten en omslagdoek voor PoppiePoppie verheugt zich al op de winter: heerlijk sneeuw en ijs! Dan trekt ze haar wanten aan en slaat ze haar omslagdoek om. Lekker warm bij haar jas met puntcapuchon of bij haar mooie ajourvest. Ze kijkt er naar uit!
Maar Poppie vindt het ook fijn om de omslagdoek te dragen samen met haar prachtige ajourjurk. Gewoon omdat het mooi is. Maar ook omdat het lekker warm is. Dat is fijn voor de lange zomeravonden, wanneer ze nog even buiten mag spelen. Ze is er klaar voor!

Het patroon 'Gebreide wanten en omslagdoek voor Poppie' is GRATIS te downloaden op Septemberspring
De wanten en de omslagdoek combineren mooi met 'Gebreide jas met puntcapuchon voor Poppie'. Maar natuurlijk ook met de andere kleding van Poppie!Geen opmerkingen: