Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 11 december 2016

Kerstwens en 'Een vilten kraanvogel' (het patroon 'Een vilten kraanvogel' is gratis te downloaden)

Een vilten kraanvogel, mooi in alle kleuren van de regenboog!

De kraanvogel wordt gezien als boodschapper van vernieuwing, wijsheid, gerechtigheid, geluk, gezondheid, vrijheid en vrede.
Volgens een legende worden wensen werkelijkheid wanneer je 1000 papieren origami kraanvogels vouwt. We hopen dat vilten kraanvogels hetzelfde doen. 

Fijne kerstdagen
En voor het nieuwe jaar wensen we je
meer liefde,
meer gezondheid,
meer mooie dromen,
meer muziek,
meer creativiteit,
meer verwondering,
meer geluk,
meer hoop,
meer vrijheid,
meer vrede,
en open ogen om het te zien.

Goodgoan, Henri en Gera
Het patroon 'Een vilten kraanvogel' is GRATIS te downloaden op Septemberspring
BewarenBewaren

Geen opmerkingen: