Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 5 september 2017

Hortensia

Hortensia

In de zomer pronkte de hortensia met haar kleurigste kleed. Toen de herfst naderde vervaagden langzaam de kleuren, zodat de hortensia nu een prachtig schouwspel in poedertinten oplevert.

Zolang de voorraad ervan strekt zitten de roze rocailles bij het patroonblad.

Vanaf 6 september verkrijgbaar
Patroon 3 van 4
Ontwerp van ©Septemberspring.nl

Hortensia combineert goed met Herfstboeket1 opmerking:

Conny's-blog zei

Zo echt deze hortensia.................liefs.Conny