Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 26 oktober 2017

Rondom de kerststal


Jozef, Maria en de ezel hebben een plekje gevonden in de stal. Het is er lekker warm. Het pasgeboren kindeke ligt in de kribbe. Mens en dier, komend uit alle windstreken staan rondom de kerststal.

Rondom de kerststal is een prachtig tafereel. Het komt tot zijn recht op een tafel, een kast, de vensterbank, enz. Het is erg mooi om voor Advent en kerst vier waxinelichtjes rondom de kerststal neer te zetten. In het donker ontstaat er door het kaarslicht een sfeervol schaduwspel.

'Rondom de kerststal' is ongeveer 39 cm breed en 17 cm hoog.
Zolang de voorraad ervan strekt zitten de benodigde kralen, wierook en myrrhe bij het patroonblad.

'Rondom de kerststal' ©Septemberspring.nl
Geen opmerkingen: