Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 5 november 2017

Poppie en Lange Lijs

Wanneer het te stil is in de poppenhoek kan ik beter even gaan kijken! Toen ik wat dichterbij kwam hoorde ik gegiechel. Daar zaten de vriendinnen Poppie en Lange Lijs.
Waar hadden ze toch zoveel plezier om? Wat waren ze aan het doen?

Ik bleef even kijken en begreep al snel wat de bedoeling was: ze wilden elkaars kleertjes passen!
En ja hoor! Het lukte de dames om van kleding te wisselen. Al snel zaten ze in hun ondergoed en even later hadden ze elkaars jurk aan. Daar waren ze heel trots op! Nu waren ze echt groot! Ik kon het niet laten en moest er gewoon foto's van maken.
Al snel hervatten ze het gefluister en gegiechel. Lange Lijs vroeg aan Poppie of ze ook haar gebreide jas even aan mocht. Want zo eentje wilde ze ook wel graag. Natuurlijk mocht dat!
Lange Lijs trok de jas aan en het gegiechel ging over in heel hard lachen, de tranen biggelden bij beide dames over de wangen. De mouwen van het jasje waren voor Lange Lijs natuurlijk veel te kort!


Daarop kwam vanzelfsprekend de vraag of ik net zo'n jas wil breien voor Lange lijs maar dan eentje met echt lange mouwen.

P.s. Lange Lijs is zo ontworpen dat het lijfje (en hoofdje) vergelijkbaar is met dat van Poppie. De gebreide kleertjes van Poppie passen Lange Lijs ook! Alleen zullen de mouwen of broekspijpen even wat langer moeten worden gebreid.

1 opmerking:

Knutselpret zei

naar aaqnleiding van deze foto's snap ik de knietjes