Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 10 december 2017

Mistletoe-ornament

De mistletoe is herkenbaar door haar warrige takken met groene blaadjes en witte bessen. Mistletoe staat symbool voor liefde en vrede. Volgens de legende plukken mensen die elkaar onder de mistletoe zoeken één van de mooie witte bessen.
Hand het 'Mistletoe-ornament' in de kerstboom, versier er het huis mee, of geef het cadeau.

Fijne Kerstdagen
en voor het nieuwe jaar wensen we je
alles wat wenselijk is.

Hartelijke groet, Henri en Gera

Download HIER het gratis patroon 'Mistletoe-ornament'

Geen opmerkingen: