Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 4 september 2018

Regenboogmobile

Regenboogmobile ©Septemberspring.nl

De zon strooit zijn stralen vrolijk rond. De rode elf heeft een plekje onder de zon veroverd. Ze baadt in het licht en geniet van de warmte die de zon haar geeft. De zonnestralen vervolgen hun weg door de ruimte en bereiken de oranje elf. Zij geeft de gouden stralen door.
Maar dan opeens komen de stralen wolken tegen. Wolken die regen met zich meedragen. De gele elf doet haar best om met haar zonnige kleding de wolken op te fleuren, maar toch bereiken regendruppels de groene elf. Zij ziet de schoonheid van de druppels die schitteren in het waterige zonlicht. De groene elf kijkt goed om zich heen en dan opeens ziet ze het: boven de blauwe elf is een regenboog ontstaan! Wat een geluk dat ze het ziet, want ze weet: aan het einde van de regenboog wacht de paarse elf met armen vol geluk.


3 opmerkingen:

Knutselpret zei

wow wat een mooi ontwerp Gera

Tineke zei

Wat een mooie mobile zeg!

Gera zei

Dankjewel Albèrtje en Tineke!

Liefs, Gera