Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 5 september 2017

Herfstboeket

Herfstboeket

Prachtige takken vol met zonnig oranje lampionnetjes gecombineerd met de sierlijke rode zonnehoed en de dicht vertakte herfsthooi tonen de herfst op haar mooist. Met dit zelf geplukte herfstboeket krijgen het gevoel dat je de herfst in al haar glorie hebt kunnen vangen. Haal de schoonheid van de herfst in huis!

Zolang de voorraad ervan strekt zitten de ronde gele en ovale rode kralen bij het patroonblad

Herfstboeket combineert goed met Hortensia


Verkrijgbaar vanaf 6 september 2017
Patroon 4 van 4
Ontwerp van ©Septemberspring.nl
Geen opmerkingen: