Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 23 december 2018

Kerstgroep


Gemaakt door Nicole B.

1 opmerking:

Unknown zei

If you're attempting to lose kilograms then you certainly have to get on this brand new custom keto diet.

To create this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and chefs have united to develop keto meal plans that are effective, convenient, price-efficient, and delightful.

Since their grand opening in January 2019, thousands of individuals have already remodeled their body and well-being with the benefits a smart keto diet can provide.

Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones offered by the keto diet.